Chat laptop

We merken dat er nog veel vragen leven bij mensen die corona hebben of hebben gehad. Hoe lang kunnen mijn coronaklachten aanhouden? Wat kan ik zelf doen aan mijn herstel? En waar kan ik terecht voor professionele hulp? Het coronalongplein biedt bezoekers de mogelijkheid om hun vragen hierover te stellen aan een professional. Dit wordt uitgebreid! Vanaf deze maand kun je live een-op-een chatten met een professional die betrokken is bij het coronalongplein.

We starten met een ‘pilot’ op 10 en 17 december. Dit is een test om te ontdekken hoeveel vragen er binnenkomen en de aard van de vragen in kaart te brengen. Het plan is om begin 2021 de chat als vaste functionaliteit op het plein te introduceren.

10 december van 14.00 – 15.00 uur (inmiddels geweest)
Live chat met Michael Rutgers, directeur van Longfonds – vraag alles wat je wil weten over het coronalongplein. En wat Longfonds doet om mensen met (langdurige) klachten na corona te ondersteunen bij hun herstel.

17 december van 13.00 tot 14.00 uur
Live chat met longfysiotherapeut Jenny Zwiggelaar - stel al jouw vragen over herstel na corona en hoe de longfysiotherapeut je hierbij kan helpen.

Hoe werkt de chat?
Als de chat live is, kun je een vraag intypen in het chatscherm op de startpagina. Deze vraag krijgen andere bezoekers niet te zien. Op het moment dat er nog vragenstellers voor jou zijn, kom je in een wachtrij te staan. Het kan zijn dat het ons niet lukt om alle vragen in het chatuurtje live te beantwoorden. Is jouw vraag niet beantwoord? Laat dan jouw e-mailadres achter. Er volgt dan nog een reactie per mail. Antwoorden op de meest gestelde vragen plaatsen we achteraf op coronalongplein.

Steun ons

Er moet meer perspectief komen voor mensen met Long Covid. Steun ons belangrijke werk!

Gezichten achter Long Covid