Image of Lindy von Au-Mijnster
Lindy von Au-M…

Zijn er meer mensen die sabutamol voorgeschreven krijgen en wat zijn de ervaringen met betrekking tot vermoeidheid?

Goedendag, 

Mijn man en ik zijn beide nog benauwd en erg moe na corona. Wij krijgen nu sabutamol voorgeschreven. Dit lijkt te helpen tegen het benauwd zijn en ik ben zelf veel minder moe. Sommige dagen was ik daar voor accuut zo moe dat ik alleen kan slapen. Mijn lijf is wel nog steeds wel snel moe dus ik moet de energie verdelen.

Ik voel me over het algemeen nu minder moe lijkt het.

Zijn er meer mensen die sabutamol voorgeschreven krijgen? 

Wat is de ervaring ermee met betrekking tot corona? 


Vriendelijke groeten Lindy 

Laatste bericht:
6 dagen 17 uur geleden
peppelotje

Vlekjes op longen van corona

Er is een ct scan van mijn longen gemaakt. Er zitten vlekjes op. Kan het zijn dat die vlekjes knijpende pijn veroorzaken?

Laatste bericht:
6 dagen 15 uur geleden
Gent

Hoe verder?

Goede dag,

Ik ben op 16 oktober besmet geraakt met covid

Nu helaas nog veel klachten.


Mijn huisarts doet bijna niets. Ik krijg alleen maar als antwoord, het hoort bij Corona.

Na aandringen uiteindelijk 2 weken geleden een longfoto gehad. Deze was goed.

Laatste bericht:
1 week 3 dagen geleden
Image of Stefanv89
Stefanv89

Onverklaarbare klachten, kan dit te maken hebben met Corona?

Sinds begin oktober heb ik acute ademhalingsklachten bij elke vorm van inspanning. Enkel 2/3 km wandelen gaat redelijk waarbij dan gezegd moet worden dat ik dan erg langzaam wordt gedurende de wandeling. Ook word ik zwaar belemmerd in mijn energie en ervaar ik druk op mijn linkerborst. Ik ben inmiddels 3 keer in de afgelopen 2 maanden getest op Corona en heb ook een antistoffentest gedaan, maar alles is negatief. Ook alle röntgenfoto's, scans en bloedonderzoeken wijzen op niets uit. Toch komen mijn klachten erg overeen met de naklachten van Corona.

Laatste bericht:
2 weken 2 dagen geleden
Ingeborg Kleijer

Longpijn na zingen

Hallo, ik heb in oktober corona gehad inclusief een longontsteking, die snel onder controle was (niet hoesten, geen slijm).  Ik ben 2/3 weken heel erg ziek geweest. Ik ben op zich goed aan het herstellen, maar af en toe is er een terugval. Vandaag heb ik 1 nummer meegezongen (top 2000) en daarna heb ik weer echt last van mijn longen gekregen. Pijn/druk op de borst, kan niet volledig inademen voor mijn gevoel. Kan dit nu echt komen door 1 liedje zingen?

Laatste bericht:
3 weken 1 dag geleden
Juul

Nog steeds matglasvlekjes op longen na ruim een half jaar

Omdat er bij mij na ruim 6 maanden geen enkele verandering in de matglas-achtige vlekjes op mn longen te zien waren op de CT-SCAN, en men verwachtte dat ze bij Covid-19 al verminderd hadden moeten zijn in dat tijdsbestek, volgde er verder onderzoek dmv een bronchoscopie.  Daaruit kwam naar voren dat er waarschijnlijk sprake is van een voorstadium van adenocarcinoom. Over een half jaar moet ik weer een CT-SCAN om te kijken hoe het zich ontwikkelt. 

Maar nu is mijn vraag: 

Kunnen het niet gewoon toch de littekens van mijn doorgemaakte Covid-19 besmetting zijn ? 

Laatste bericht:
3 weken 2 dagen geleden
Alianne

Al 9 mnd longpijn/longsteken al maanden geen verbetering. Oorzaak, behandeling?

Bijna 9 mnd geleden werd ik ziek door corona. Ik ben 48 jaar oud en was heel fit. Geen overgewicht. Hartscan en ct vd longen wijst niets uit. Conditie is weer best goed. Wat blijft is de constante longpijn. Altijd aanwezig en daarna felle steken in borst en rugzijde vd longen, ook bij wervelkolom. Sinds tenminste 3 -4 mnd geen verbetering. Af en toe word ik gebeld door long- of huisarts. Zij weten het ook niet.

Laatste bericht:
1 maand 2 weken geleden
Sandrax

Midden rif zit vast en pijnlijke ribben (Beantwoord)

Hoi

Ik heb half maart Corona gekregen. 4 weken erg ziek in bed gelegen en van af dan aan de sukkel geweest. Inmiddels heb ik al fyshio therapie gehad maar ik heb er mee moeten stoppen door de pijn in mijn ribben en vast zittend midden rif waardoor ik elke keer in adem nood raak.

De fyshio kan momenteel weinig voor me doen om dat ik vast zit en een aanraking geeft op een pijn schaal echt een 8 van de pijn.

Laatste bericht:
1 maand 3 weken geleden