Thea Rieff

ik heb COPD cold 3, en in Maar corona gehad. ben de hele zomer ziek geweest en nog heel benauwd. ik heb een saturatie van 98 en een HB van 9.06, hoe kan dat??de huisarts vind de waarden goed

ik heb copd cold 3, corona gehad in Maart. de hele zomer ziek geweest, in oktober de corona gehad test gedaan. ik heb een hoge saturatie waarde , 97-98, mijn HB  is 9.06.Toch ben ik heel benauwd b heel moe, hoe kan dat?? mijn huisarts is tevreden met die hoge waarden

Laatste bericht:
1 uur 21 minuten geleden
Inge van Veldhuijsen

Wanneer wordt een CT-scan van de longen gemaakt

Ben begin april erg ziek geweest, koorts (5 dagen), zwaar vreselijke pijn op borst, ademhalen moeilijk, hoofdpijn, spierpijn, voelde als een zware griep. Toen had ik de keus volgens mijn dokter om het thuis uit te zieken of naar het ziekenhuis te gaan. Heb toen besloten om thuis het uit te zieken. Dat viel niet mee maar heb het overleefd. Testen was toen buiten ziekenhuis nog niet mogelijk. Ben toen ook permanent gestopt met roken. Heb toen mij focus gebracht op mijn gezondheid met voeding en wandelen.

Laatste bericht:
1 week 2 dagen geleden
Brenda_Braeckmans

Behoor je als astmapatiënt tot de risicogroep van corona?

Beste,

Ik ben in de war. Afgelopen week kreeg ik een uitnodiging om de griepprik te halen, omdat ik een hoger risico loop op een ernstiger verloop van griep wegens diagnose astma en astmatische bronchitis.

Laatste bericht:
2 maanden 3 weken geleden
EllenvanTuel

Angsten en effecten van Coronavirus

Geachte heer, mevrouw,

ik ben echt zo bezorgt om mezelf dat ik radeloos ben. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen. Ik ben begin april besmet geraakt met het Corona virus. 

Laatste bericht:
2 maanden 3 weken geleden