NickvanderSteijn

vanaf april klachten

begin april thuis gelegen met heftige (hoogstwaarschijnlijke) corona.
daarna lang naweeen gehad en is even minder geworden. Sinds een paar weken weer enorme last van mijn longen. Mogelijk door het koudere weer? Binnenkort naar de longarts omdat op de foto's niets te zien is.

nu was mijn vraag omdat ik verwacht dat het therapie zal worden, val ik dan ook binnen de extra zorg van de verzekering om deze vergoed te krijgen?


mvg

Nick van der Steijn

Laatste bericht:
1 week 2 dagen geleden
Debbie1979

Hoesten maar geen afwijking longen

Op 2 december jl. ben ik positief getest op Corona. Het begon met lichte verkoudheidsklachten maar als snel werd ik echt ziek (hoge koorts, rillingen, hevige spierpijn, hoofdpijn, hoesten, benauwdheid, brandend gevoel in mijn lijf). 

Ik mocht op 10-12 uit isolatie. Ik was nog wel extreem vermoeid en had snel ademnood. 

Twee dagen later kreeg ik toch weer koorts en enorme hoofdpijn. Op advies van de ha neem ik paracetamol met ibuprofen tegen de hoofdpijn. 

Laatste bericht:
1 week 3 dagen geleden
Ineke50

Slecht slaoen

Hallo, ik heb veel slaapproblemen sinds corona. In de eerste week sliep ik beter dan ooit. ( niet wakker  vaste slaap) Daarna wordt ik vaak ( lees bijna elk uur) wakker. Ik droom in de tijd dat ik slaap veel en denk als ik wakker wordt dat het uren later is. Helaas blijkt er dan maar drie kwartier tot een uur om te zijn. 

Nu lees ik dat veel mensen hier last van hebben, maar hoe komt dit? 

Laatste bericht:
2 weken geleden
Femke_1980

Corona of restklachten?

Ik heb rond 24 december wat, wat later Corona klachten konden zijn, gekregen; branderig gevoel in de slokdarm. Op 25 december kwam daar keelpijn, wat lichte hoest en licht snotteren bij. Op 26 december ben ik positief getest op Corona. 
Ik heb een paar dagen erger last gehad d.m.v. duizeligheid en misselijkheid (zelfs 1x braken) en wat slijm. Ik heb nooit koorts gehad.

Laatste bericht:
2 weken 2 dagen geleden
jenny22-10

Bijna klachten vrij en klachten spelen weer op na een griep

ben eind maart ernstig ziek geweest  en na een lang traject toch weer redelijk goed op conditie en spier kracht tot een drie weken gelden kreeg ik keelpijn en griep verschijnselen test gedaan geee corona 

hierna weer hersteld van griep maar heb zeker weer meer log klachten te weinig lucht en pijn op ede borst 

donderdag avond ambulance geweest omdat ik scherpe pijn kreeg op de borst en uitstraalde naar boven arm 

hartfilmpje goed dus kreeg advies paar dagen rustig aan te doen  de  dag erna heeft de huisarts onstekingwaarde gemeten die was goed  geen koorts

Laatste bericht:
1 maand 2 weken geleden
Christian Ossewaarde

Hoe maak ik het bespreekbaar? (Beantwoord)

Ik heb zelf milde klachten gehad. Na twee maanden heb ik nog bijna dagelijks een verhoogde hartslag, (het lijkt op hyperventilatie) ben ik snel vermoeid en buiten adem. Van mijn huisarts heb ik het gevoel dat ik geen begrip krijg. Deze zei dat deze klachten normaal zijn en ik over twee/drie maanden nog maar eens langs moet komen. Op mijn werk is het gelukkig erg rustig alleen het mondkapje is een dingetje. Aangezien ik geen longpatiënt ben krijg ik ook geen vrijstelling.

Ik voel me een beetje wanhopig omdat andere mensen naar je kijken en denken dat je je aanstelde. 

Laatste bericht:
1 maand 2 weken geleden
Liekexx

Druk op de borst

Goedeavond,

Op 1 november positief getest op Corona, mijn klachten toen waren alleen enorme hoofdpijn en smaakverlies. De dagen die voorderde namen mijn klachten hevig toe. Benauwdheid,hartkloppingen,spierpijn,vermoeid en een druk en pijn op mijn borst. Ik kwam op de spoed maar mijn waardes waren in orde terwijl ik mezelf totaal niet zo voelde. Scan gemaakt van de longen, hier was toen niets op te zien.

In isolatie gebleven en na 10 dagen nam de benauwdheid af. De vermoeidheid, hartkloppingen,hoofdpijn en druk op mijn borst bleven maar ik mocht wel uit isolatie.

Laatste bericht:
1 maand 3 weken geleden