Eend

misselijk na brood eten

Met kerst 2020 Corona gehad nu herstellend daarvan, heb geen eetlust althans met brood eten niet normaal vind ik dit best lekker, en in het weekend haalde we nog wel is aparte broodjes moet er nu niks van weten, als ik brood gegeten heb ben ik misselijk, en het beleg het maakt niet uit wat ik er op doe ik ben en wordt er misselijk van en dan ga ik vervolgens maar naar bed en daar knap ik weer van op, heb het alleen met brood eten, wat kan ik hier aan doen en zijn er nog meer mensen met deze klachten. 

Laatste bericht:
1 week 4 dagen geleden
janwiebe

Herstel naar corona 10 maanden later

Had een aantal vragen 10 maanden later nog steeds naar klachten wat zijn hier nog optie's voor onderzoek en hersteld. Of is er al meer bekendt naar onderzoeken die er lopen 
Laatste bericht:
2 weken 4 dagen geleden
heleen1978

Benauwdheid

Ik ben “hersteld” van Corona . Alleen die vreselijke benauwdheid blijft zo erg. Een klein rondje met de hond bezorgd me zoveel pijn en benauwdheid. Huishoudelijk werk is me te zwaar en de trap is ook nog een behoorlijke uitdaging. Hoe kan ik dit aanpakken ? 

Laatste bericht:
3 weken 4 dagen geleden
Lydia

Nog corona of herstelfase? (beantwoord)

Vanaf 5 december corona klachten: 3 ochtenden lang ademnood, tekort zuurstof. 10 december getest..positief dus. Nu na 10 dagen vanaf eerste klachten buiten adem na boodschappen doen. Moest helemaal bijkomen. Nu, later, in rust geen problemen. Vraag: is dit corona en mag ik geen boodschappen doen of is dit de herstelfase. Ik heb nog wel af en toe beetje last van slijm en af en toe droog kuchje.

Laatste bericht:
4 weken 2 dagen geleden
Noa

Alpha-thalassemie en corona

Ik heb Alpha-thalassemie daardoor ben ik altijd al banauwd en moe en kortademig. 1 oktober was ik positief getest sindsdien ben ik op. Ik ben de hele dag moe en benauwd en kortademig nog veel erger dan daarvoor. Hartkloppingen zijn nog ook hierbij aanwezig. Ik heb een foto van de longen gedaan die was schoon. Bloed geprikt was ook goed  hartonderzoek was prima. Afgelopen week moest ik een longen test doen, die ging niet goed. Ik was te benauwd geworden en ging hyperventileren, helaas kon ik die test niet maken.

Laatste bericht:
1 maand geleden
Max123

3 weken geleden sinds mijn positieve test

beste,

Op 8 november heb ik mijn positieve test gehad. Een week een half enorm vermoeid geweest en pijn gehad. Vooral mentaal veel klachten gehad en zag het allemaal niet meer zitten.

Laatste bericht:
1 maand 3 weken geleden
driekes13

Opnieuw klachten na 3 weken klachtenvrij

Ik heb begin oktober corona gehad met heel milde klachten zoals verhoging en spierpijn. Maar 2 dagen sporadisch gehoest. Na één week helemaal klachtenvrij. Nu ben ik opeens weer aan het hoesten... ik heb met de ggd gebeld en die zeiden dat ik niet weer corona kan hebben binnen zo'n korte tijd en ik dus niet weer in quarantaine hoef. Maar ik vind dit dus helemaal nergens op internet.  Is er ergens een bewijs hiervoor? Ik ben zzper en wil het graag kunnen aantonen.

Laatste bericht:
1 maand 4 weken geleden