nijn84

vaccin

Is er al bekend of mensen met restverschijnselen na corona het vaccin kunnen gebruiken? Zijn er redenen om dit niet te doen? 

Ik heb in maart corona gehad en nog steeds herstellende, al gaat het wel steeds beter. Ik sport nog met fysiotherapeut, kan een uur wandelen en stukjes fietsen. Verder heb ik in november nog een duizeligheidsaanval gehad (bppd), nu 4de keer en was in in dec 3 weken ziek na soort bronchitis. Duurde erg lang voordat niet meer extreem vermoeid was. 

Laatste bericht:
5 uur 29 minuten geleden
ab

Hoesten met slijm

Even een aantal vragen ik ben nu 4 weken onderweg na positief te zijn getest. Na 16 dagen heb ik dag gehad volledig klachtenvrij, dus ik ben weer aan het werk gegaan. Tijdens het werk kreeg ik toch weer last van lichte hoestbuien. De dag daarop hoesten met slijm, dit is een komen en gaan en de ene keer iets heviger dan de ander,  is dit hoesten met slijm een symptoom na Corona of ben ik nog niet volledig hersteld, ben ik hierdoor nog besmettelijk, moet ik mijn huisarts vragen om verder onderzoek te laten doen? Kan ik mij laten hertesten zo kort na 1e test.

Laatste bericht:
4 dagen 10 uur geleden
Image of Aagja
Aagja

Hoe lang "immuum"

In oktober ben ik positief getest op Corona, ben ongeveer 3 weken ziek geweest. Nu heb ik ergens gelezen dat je dan de vaccinatie later krijgt, omdat je immuum zou zijn.

Hoe lang blijf je immuum?

Ik heb nu beetje keelpijn en hoest wat meer en mijn dochter zou het liefst willen dat ik weer ga testen. Maar is dat echt nodig?

Laatste bericht:
1 week 1 dag geleden
nijn84

Vaccin wel of niet gezien herstel Corona?

Ik ben sinds maart herstellende van COVID. Ik ben nog moe, verminderde conditie en verminderde algehele belastbaarheid en merkbaar ook sneller ziek. Ook aanvallen van duizeligheid, nu 4 x gehad (bppd).  
Ik heb een oproep gekregen voor vaccin en vroeg me af of gezien verminderde algehele belastbaarheid door herstel dit nu wel moet nemen? Hebben jullie het advies voor? 
groet nienke

Laatste bericht:
1 week 4 dagen geleden
Mark Keuben

Ik ben in maart een jaar ziek en dan?

Ik heb in maart Corona gekregen. Tot op heden heb ik klachten waardoor het niet mogelijk is om te werken. Denk hierbij aan kortademigheid en pijn op de borst. Aanstaande maart zou ik dan een jaar in de ziektewet zitten, wat betekent dat ik 30% gekort wordt op mijn ziekte-uitkering. Ik kan dit geld niet missen. Is er een oplossing en hoe moet ik dat aanpakken?

mvg Mark Keuben

Laatste bericht:
2 weken 4 dagen geleden
Annelies22

Me cvs en corona

Hallo

Ik vraag me af of er meer bekend is mbt mensen met me cvs en corona.

Nu na 14 dagen nog meer vermoeid als normaal, kortademig, vaker keelpijn en buikpijn.

Dit zijn klachten muv kortademig zijn die ik normaal ook vaak heb.

Vind het heel lastig wanneer ik weer naar werk in zorg kan ivm risico besmetting 

Mvg anne


Laatste bericht:
3 weken 3 dagen geleden
Rita

Veel last van slijm

Hoi  ik heb sinds vorige week last van brandende tong en mond Tong is ook vuur rood. Ook veel slijm in de keel net of er een brok zit. Me mond is ook heel droog en voel plakkerig slijm. Verder geen koorts saturatie is 97. Ben er onrustig door is dit Corona?

heb slijmoplosser  en Arts dacht schimmelinfectie  daktarin gel. maar helpt niet

Groetjes Rita


Laatste bericht:
3 weken 4 dagen geleden
annabo678

Niet vaak voorkomende Corona klachten?

9 dagen gelden was ik aan het afwassen toen ik ineens duizelig/ draaierig werd. Ik ben toen gelijk gestopt en op de bank gaan liggen. Na een aantal seconden kreeg ik ineens een hele hevige hoofdpijn (alsof mijn hoofd aan het ontploffen was) en gelijk kreeg ik een hevige pijn in mijn rechter oog (voelt heel diep, achter oog)  ook ben ik wazig gaan zien( aantal dagen erna bij opticien geweest en mijn zicht is binnen 3 weken met 0,25 verslechterd) ik dacht dat ik bijna blind werd zo intens was de pijn. 

Laatste bericht:
1 maand geleden
sylvia berrevoets

4 % minder zuurstof in mijn bloed na 10 stappen

ben niet besmet geweest met corona maar de hartspecialist en de longen zijn eigenlijk oke toch heb ik na 10 stappen al 4%minder zuurstof in mijn bloed ben ook zeer snel buitenadem?

Laatste bericht:
1 maand geleden