Laatste update:
Aangemaakt op: 20 november 2020 Laatste bericht: 18 minuten geleden
Gespreksonderwerpen
Ingezv

Hoi allemaal, 

Even een hele korte. Ik heb er zelf heel veel last van dat ik erg ga trillen als ik iets doe. En vaak ook als ik niks doe maar erg moe ben. Ik lees en hoor daar echter niets over. Ben ik de enige? Het is begonnen toen ik covid kreeg, dus ik denk dat dat de oorzaak is. We vermoeden dat het vermoeidheid van mijn spieren is.  Herkent iemand dit?

Iedereen heel veel beterschap!

Inge

Je bent nog niet ingelogd. Log in om te kunnen reageren.

Anja1969 2 dagen geleden

Hoi Inge,

Ik heb dit ook dat trillen en vooral bij inspanning heel erg, dan heb ik dat niet onder controle. Denk idd dat dit komt dat je spieren zwak zijn en door vermoeiendheid. Kost heel veel energie. 

Groetjes anja 

Ingezv 1 dag geleden

Ja, echt heel vervelend. Soms kan mijn man het gewoon zien, dat ik tril. Ik hoop dat het voor ons allebei beter wordt naarmate we weer sterker worden 🙂. Heel veel beterschap. 

M.vdMeiden 18 minuten geleden

Hoi Inge,

Hier nog één hoor. Ook heel erg het gevoel "onderhuids" te trillen, waarbij ik heel erg het idee heb dat ik tril, maar dan is er niets te zien. Ik weet niet of jij ook medicijnen hebt voor je longen, maar bij mij maakte de Ventolin inhalator het heel veel erger. Sinds ik die niet meer krijg is dat gevoel niet weg, maar wel minder.

Groetjes en sterkte, Marjolijn