Laatste update:
Aangemaakt op: 2 april 2021 Laatste bericht: 1 dag geleden
Gespreksonderwerpen
Claudia Elfring

Ik ben sinds 24dec positief getest op corona sindien had ik erg veel last van de benen. 

Ik kon vanaf toen ook niet meer "normaal" lopen nu loop ik op een dag max 1km en 500m in 1x maar wel met ondersteuning. Zelfstandig kan ik amper 50m vol houden dan wordt het zwak pijn en tremoren (spasmes) 

Bijcde. Revalidatie kwam er naar voren dat ik FNS (functionele neurologische stoornis) heb dit kan oplost worden met 100% kan op herstel als je de juiste behandeling aan gaat. Voor meer info kijk op Stichting Fns.nl

Je bent nog niet ingelogd. Log in om te kunnen reageren.

SuzannevZ 1 dag geleden

Beste Claudia,

Je hebt ook gereageerd onder mijn vraag, dank je wel, maar toen ik ging googlen op FNS kwam ik ook dit bericht tegen. Kun je uitleggen wat je bedoelt met 'zwak pijn'? En heb je de tremoren alleen in je benen of ook op / in andere plekken in je lichaam.

Positief dat je schrijft dat dit 100% kan herstellen met de juiste behandeling. Ik ga de website eens goed doorlezen. Ik had daar al op gezocht op de zoekterm 'corona', maar kwam toen geen specifieke info tegen.

Ik heb ook heel veel last van mijn benen en dat 24u per dag. Mij is verteld (en daar ga ik nu dus ook van uit) dat het om zenuwpijn gaat. Ik kan wel 'normaal' lopen, maar niet extreme afstanden ofzo. Ook omdat ik niet veel energie heb, dat komt er ook bij.

Sterkte en beterschap! 

Groetjes Suzanne

Steun het coronalongplein

‘Dankzij het coronalongplein merkte ik dat ik niet de enige was.
De herkenning bij lotgenoten is fijn.’ – Judith